A apărut o nouă meserie în Bucureşti? Vânătorii de fraieri în trafic!

1

– Tot mai multi soferi se plang in ultima perioada ca sunt acrosati in trafic de diverse persoane, care dupa ce ii lovesc „inteligent” le cer bani ca sa nu mearga la Politie sa-i reclame. De regula, soferul lovit nu are martori care sa-i probeze nevinovatia, in timp ce „agresorul” este insotit! Unii soferi pica in plasa si le dau bani sau bunuri doar ca sa scape repede si fara prea mari batai de cap, in timp ce altii sunt „impasibili” si nu cedeaza!

„Omul insceneaza un accident si chiar daca probabil isi recupereaza bani de la RCA apoi, desi poate nu a fost accidentat, cere bani si de la cel „care chipurile l-a lovit”. Tehnica este simpla: cel implicat, victima singura in masina, este santajat cu reclamatia la politie pentru ca, de regula, daca nu dai prioritate ti se ia permisul. Cine nu vrea batai de cap scapa ieftin cu 100 – 150 de lei”, comenteaza un tanar sofer sub protectia anonimatului.

Un alt sofer, Marius C., povesteste ca si el zilele trecute a fost „acrosat” de un astfel de individ, care i-a cerut 400 de lei, acuzandu-l de neacordare de prioritate, dar nu a cedat presiunilor acestuia si l-a convins sa renunte, mergand pe o intelegere amiabila. In unele cazuri, „agresorul” umbla cu masini inchiriate.

„Nu stim sa existe astfel de cazuri in Bucuresti, cel putin nu exista in baza noastra de date la ora actuala. Daca un sofer se confrunta cu o astfel de situatie in trafic ar trebui sa vina la Politie si sa faca plangere”, a declarat pentru Incont.ro comisarul Christian Ciocan, Seful Biroului de Informare si Relatii Publice din cadrul Politiei Capitalei.

1 Comment
  1. adrian says

    Ba sunt astfel de cazuri.Unui prieten de-al meu i-a facut unul semn ca-l lasa sa treaca si cand a incercat sa treaca a intrat in el,cerandu-i bani ca sa nu mearga la politie.
    Daca Cristian Ciocan nu stie ar trebui sa-si dea demisia pentru neglijenta.E de datoria lui sa stie astfel de cazuri.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.