Poliţiştii şi vameşii de la Vama Siret, aduşi la DNA Bucureşti

0

Poliţiştii de frontieră şi vameşii ridicaţi de la Punctul de Trecere a Frontierei Siret, pentru fapte de corupţie şi contrabandă cu ţigări, au fost aduşi joi (3 februarie 2011) la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) din Bucureşti, unde vor fi audiaţi de procurori.

Procurorii DNA şi ofiţerii de la Direcţia Generală Anticorupţie (DGA) au declanşat o amplă operaţiune, joi dimineaţă, fiind efectuate peste 70 de percheziţii în judeţul Suceava, la domiciliile vameşilor, dar şi la sediul PTF Siret. Ancheta procurorilor vizează peste 70 de poliţişti de frontieră şi vameşi.
Potrivit unui comunicat al MAI transmis joi, în cadrul Strategiei naţionale de combatere a faptelor de corupţie, Ministerul Administraţiei şi Internelor desfăşoară o serie de acţiuni punctuale menite să ducă la securizarea frontierelor.

La nivelul Poliţiei de Frontieră au fost dispuse măsurile necesare pentru asigurarea continuităţii formalităţilor de control la trecerea frontierei în PTF Siret, iar activităţile specifice se desfăşoară normal în prezent, nefiind afectată securizarea frontierelor.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.