Timpul de aşteptare la metrou este nemodificat de cinci ani

0

Timpul de aşteptare la metroul din București este nemodificat de cinci ani, numărul mediu zilnic de călători crescând cu 8,4%, iar la Aurel Vlaicu, cu 50%.

Așadar, în 2017 numărul mediu de validări a fost de 19.120 pentru staţia Aurel Vlaicu faţă de 12.686 de validări înregistrate în 2013.

Conform datelor furnizate de Metrorex, timpul mediu de aşteptare pentru magistralele 1 şi 3 este de circa 6-7 minute în orele de vârf şi ajunge până la 10 minute în rest. În zona comună a celor două magistrale, timpul de aşteptare este ceva mai mic, de circa 3-4 minute, chiar dacă luna aceasta durata a ajuns la 6 minute, informează zf.ro. Pe magistrala 2 Berceni – Pipera, cu staţii precum Piaţa Unirii, Univer­sitate, Piaţa Victoriei, Avia­torilor şi Aurel Vlaicu, durata medie de aşteptare în perioada de vârf este de 3 minute, iar în rest de 8 minute, durată nemodificată de cinci ani de zile.

Mai mult, pentru magistrala 4 Gara de Nord – Lac Străuleşti perioada de aşteptate pe vârf de trafic este de peste 10 minute.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.